FSFV

Obavještenje – Prijava ispita za avgust

O B A V J E Š T E NJ E

PRIJAVA ISPITA ZA AVGUST JE U TOKU I TRAJE DO 18.07.2016. GODINE. STUDENTI MOGU PRIJAVITI SVE PREDMETE KOJE SU POČETKOM GODINE PRIJAVILI DA SLUŠAJU. IZNOS UPLATE ZA JEDAN ISPIT JE 7.50 EURA. (žiro račun fakulteta: 510-22528-65)

ISPITI ĆE BITI ODRŽANI U PERIODU OD 29.08. DO 16.09.2016.GODINE.

NAPOMENA: STUDENTI KOJI NIJESU ZAVRŠILI SVOJE FINANSIJSKE OBAVEZE PREMA FAKULTETU NEĆE MOĆI PRIJAVITI ISPITE ZA AVGUST.

06.07.2016. 14:09

Damir Sekulić: Jezik nam je šansa

Razgovor sa doktorom Damirom Sekulićem, redovnim profesorom Kineziološkog fakulteta sveučilišta u Splitu


(Klik na sliku za uvećanje)
06.07.2016. 13:03

Konkurs - II upisni rok

Prijemni ispit će se održati u ponedjeljak 11. jula 2016.g. u Nikšiću.
05.07.2016. 23:44

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje pobjednik Studentske lige u košarci

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje pobjednik je Studentske lige u košarci nakon pobjede protiv Elektrotehničkog fakulteta 48:45 (23:26) u finalu koje je odigrano u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

Nikšićani su do pobjede došli trojkom Lazara Perovanovića koji je pogodio sa polovine terena u posljednjoj sekundi, nakon čega je uslijedio slavlje pobjednika premijernog izdanja takmičenja u košarci u organizaciji Univerziteta Crne Gore i Studentskog parlamenta UCG, a uz pokroviteljstvo Crnogorske komercijalne banke. Finalni meč opravdao je očekivanja, viđena je odlična košarka, a pobjednik je nakon nekoliko preokreta, odlučen u neizvjesnoj završnici u kojoj je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje imao više sreće.Građevinski fakultet je osvojio treće mjesto pobjedom protiv Mašinskog fakulteta 61:39 (35:16).

Studentska liga u košarci okupila je 12 timova, a organizovana je nakon završetka takmičenja u malom fudbalu u kojem je učestvovalo 18 timova i u kojem je najuspješnija bila ekipa Ekonomskog fakulteta koja je u finalu bila bolja od Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. U proteklih pet mjeseci u ligama u malom fudbalu i košarci odigran je ukupno 91 meč, aktivno je učestovalo oko 300 studenata – sportista, a organizacija takmičenja opravdala je očekivanja aktera i publike koja je pratila sportska nadmetanja studenata u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru. (Univerzitet Crne Gore)


Fakultet za sport i fizičko vaspitanje pobjednik Studentske lige u košarci (Univerzitet Crne Gore, 2. jul 2016.g.)

* * *

Šampioni na prijemu kod dekana

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanja Univerziteta Crne Gore Stevo Popović primio je danas košarkašku selekciju te univerzitetske jedinice, koja je osvojila prvo mjesto u Studentskoj ligi u košarci, i uručio im poklone.

On je istakao značaj tog uspjeha za fakultet, kao i da je ponosan zbog ponašanja košarkaša, koji su na pravi način predstavili vrijednosti koje se njeguju na tom fakultetu.

Članovi šampionske ekipe su: Radovan Pejović, Lazar Perovanović, Danilo Zeković, Petar Kapešić, Dimitrije Baćović, Luka Joković, Vaso Popović, Milija Vuletić, Luka Šćepanović, Nemanja Tomašević, Rade Đoković i Momčilo Čović. Treneri ekipe: dr Milovan Ljubojević i Mićo Karadžić. (Univerzitet Crne Gore)


Šampioni na prijemu kod dekana (Univerzitet Crne Gore, 11. jul 2016.g.)

04.07.2016. 15:30

Rang lista kandidata - Fizička kultura

Ovdje možete preuzeti Rang listu kandidata - Fizička kultura, Jun 2016.

OBAVJEŠTENJA O UPISU:


01.07.2016. 16:36

Smjernice za pripremu zavrsnih radova, teza i disertacija Montenegrin Sports Academy - Crnogorska Sportska Akademija Informacioni sistem o istrazivackoj djelatnosti u Crnoj Gori Univerzitet Crne Gore MJSSM MBA2015 Sport Mont

Sadrzaj na ovoj stranici zahtjeva Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player